2012. október 18., csütörtök

Isten szava hozzánk!

"Hit által nyert erőt Sára is az ő méhében való foganásra, és életkora ellenére szült, minthogy hűnek tartotta azt, a ki az ígéretet tette." (Zsid. 11,11)

Egyre sűrűbben várunk csodákra az életünk során. Van amikor megtörténik, van amikor várat magára, és van amikor az áhított csoda-történés elmarad. Sára, amikor először hallotta Isten üzenetét, hogy életkora ellenére szülni fog, ajándékba kapja a hosszú évtizedek óta áhított gyermeket, nevet a hír hallatán.  Hitében erősödnie kellett még.

A mi gondolkodásunk szerint abszurdnak tűnő helyzetekben az emberek ma is sokszor megmosolyogják vagy kinevetik az isteni szó biztatását, ígéretét. Te ne tedd, mert Isten ma is megbízható erő és hatalom, azaz hű hozzánk. Várd a csodát magabiztosan, mert ha szükséged van arra, amire vársz, az Úr megadja neked. Ha pedig valaminek ki kell maradnia az életedből, amit annyira, de annyira szerettél volna, tudd, hogy nekünk semmi nem jár érdemünk szerint, hanem minden ami valaha öröm volt vagy lesz, az Isten ajándéka életünkben. Ámen.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése